Giriş YapKaydol

Trundle :Trol Kralı

Dövüşcü Tank

Trundle Trundle çevresine korku salan devasa ve hilekâr bir trol; Freljord da dahil olmak üzere sopasıyla alt edemeyeceği hiçbir şey yok. Kendi bölgesini canla başla koruyor ve evine adım atacak kadar ahmak olan herkesi yakalayana kadar kovalıyor. Ardından elinde muazzam Gerçek Buz sopasıyla düşmanlarını iliklerine kadar dondurup onları sivri ve donuk sütunlarla deşiyor ve tundra üzerinde kan kaybından ölüşlerini gülerek seyrediyor.

Yetenekler

P

Kralın Hakkı

Yakınındaki bir rakip birim öldüğünde, Trundle birimin en yüksek Can değerinin bir bölümü kadar iyileşir.

Q

Kopar

Trundle rakibini ısırarak hasar almasına ve kısa süreliğine yavaşlamasına yol açar, ayrıca rakibin Saldırı Gücünün bir kısmını sömürür.

W

Donmuş Krallık

Trundle hedef konumda krallığını ilan ederek, burada bulunduğu sürece Saldırı Hızı, Hareket Hızı ve tüm kaynaklardan gelen iyileştirme etkilerinde artış kazanır.

E

Buzdan Sütun

Trundle'ın hedef konumda yarattığı buzdan sütun, zemini aşılmaz hale getirerek yakındaki bütün rakip birimleri yavaşlatır.

R

Dize Getir

Trundle anında hedefinin Can, Zırh ve Büyü Direncinin belli bir yüzdesini çalar. Sonraki 4 saniye boyunca çalınan Can, Zırh ve Büyü Direnci miktarı iki katına çıkar.

Henüz bu şampiyon hakkında rehber hazırlanmamış, ilk rehberi sen hazırla