Giriş YapKaydol

Kassadin :Hiçlik Gezgini

Suikastçı Büyücü

Kassadin Dünyanın en karanlık yerlerini, alevli bir tırpan misali biçerek ilerleyen Kassadin, günlerinin sayılı olduğunun farkında. Çok gezip görmüş Shurima'lı bir rehber ve maceracı olduğu günlerde, ailesiyle güneyli barışçıl kabilelerin arasında yaşamayı tercih etmişti. Ta ki Hiçlik, köyünü yutana kadar. Bunun üzerine intikam yemini eden Kassadin, kendisini bekleyen mücadeleye hazırlanmak için çeşit çeşit gizemli eserle yasak teknolojiyi harmanladı. Sonunda kendi kendini Hiçlik'in habercisi ilan eden Malzahar'ı ararken karşısına çıkabilecek her tür Hiçlik Mahlûku ile yüzleşmeye hazır bir şekilde Icathia'nın çorak topraklarına doğru yola çıktı.

Yetenekler

P

Hiçlik Taşı

Kassadin %15 daha az büyü hasarı alır ve birimlerle çarpışmayı yok sayar.

Q

Hiçlik Küresi

Kassadin hiçlik enerjisinden oluşan bir küreyi hedefe yollayarak hasar verir ve onun yoğunlaşmasını engeller. Kalan enerji etrafında toplanarak, büyü hasarını soğuran geçici bir kalkan oluşturur.

W

Cehennem Kılıcı

Pasif: Kassadin'in normal saldırıları ilave büyü hasarı verir. Aktif: Kassadin'in bir sonraki normal saldırısı büyük miktarda ilave büyü hasarı verir ve manasını yeniler.

E

Güç Darbesi

Kassadin, çevresinde kullanılan yeteneklerden enerji çeker. Tam güce ulaştığında, Kassadin Güç Darbesi'ni koni şeklindeki bir alana göndererek önündeki rakiplere hasar verebilir ve onları yavaşlatabilir.

R

Boşluk Geçişi

Kassadin, yakın bir konuma ışınlanarak etrafındaki birimlere hasar verir. Kısa zaman aralığında gerçekleştirilen birden fazla Boşluk Geçişi fazladan manaya mal olur ama ilave hasar verir.

Henüz bu şampiyon hakkında rehber hazırlanmamış, ilk rehberi sen hazırla